Universele Handleeskunde » Consult Handlezen

 Consult Handlezen

                                    

Je hand is in feite de "spiegel van lichaam en ziel".
Je handen laten analyseren kan dan ook een confrontatie met jezelf zijn. Het is hetzelfde als wanneer je in de spiegel kijkt en je spiegelbeeld kijkt terug.
Handen maken namelijk zichtbaar wie jij bent, waar je van houdt, hoe je lief hebt en hoe je denkt. Maar geven ook antwoord op vragen zoals; of je gelukkig bent, waarom bepaalde dingen gebeuren, wat er tot nu toe met je is gebeurd, of je leven verloopt? Het kan je ook zelfs wakker schudden uit een bepaalde vervelende situatie.
 
Je handen worden, net als bij een boek, van het begin tot het einde ‘gelezen‘. Elk hoofdstuk heeft wat te vertellen. Uitgaande van de informatie die in je handen te lezen zijn vindt een gedetailleerde analyse plaats waarvan het resultaat wordt vastgelegd op een cassettebandje.
Een handanalyse geeft je de mogelijkheid om meer begrip en liefde voor jezelf te ontwikkelen maar ook welke mogelijkheden er nog zijn, zodat je beter je grenzen kunt stellen.
Het biedt je de mogelijkheid om tot een grotere zelfkennis te komen en in voorkomende gevallen kan het je ook in staat stellen je weer op het goede spoor te brengen.
Een consult duurt ruim 2 1/2 uur en kost €155,-  incl. usbstick 
 
 

Bron: Universele Handleeskunde van Magda van Dijk-Rijneke