Magda van Dijk-Rijneke

 

Magda beoefent de Handleeskunde sinds 1986. Ze kan buigen op een jarenlange praktijkervaring en heeft wel duizenden handen geanalyseerd.

Ze geeft opleidingen in de Handleeskunde, waartoe zij 'School der Universele Handleeskunde' heeft opgericht. Ze ziet de Handleeskunde als een dynamische wetenschap die met zijn tijd meegaat en ze bestudeert de vele bronnen en publicaties hierover regelmatig om up-to-date en vooral kritisch te blijven. Door haar onderzoek en vele jaren studie heeft ze zich zoveel informatie en inzichten eigen gemaakt, dat wij haar kunnen zien als een expert op haar vakgebied.  

Magda heeft talrijke interviews aan kranten, tijdschriften gegeven alsook op radio en TV. Eveneens heeft ze meegewerkt aan radio- en TV programma's en vele handen van bekende mensen geanalyseerd.  

Ze heeft haar visie en kennis over de Handleeskunde vastgelegd in haar boeken.  Regelmatig schrijft ze ook artikelen voor spirituele tijdschriften.

 

 

  In 2003 heeft zij op het International Symposium van de Vedic Sciences een award gekregen van de president van All India Federation of Astrolers’Societies voor het onderwijzen van de wetenschappelijke Handleeskunde alsook voor de publicatie van haar boek.

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb